Lassas_mobil_logga_3

nya tider - nya Möjligheter

Lassas Byggnadsvård Byter ägare i juli

Nu har allt blivit klart och äntligen får vi kläcka den fantastiska nyheten om att ägarna till Johansson & Karlsson Byggnads AB köper företaget Lassas Byggnadsvård.

I juli kommer ägarbytet att ske, men för dig som känner Lassas sen förr så kommer det mesta att vara sig likt även i fortsättningen. 

Lassas Byggnadsvård kommer att finnas kvar med sina duktiga hantverkare i Roteberg där verkstad och snickeri finns. Precis som förr.

Tidigare ägaren, Patrik Uhras, kommer också att fortsätta vara den du som kund har kontakt med, den du kan ringa för tips och råd, den du ringer för en offert. Eller den du sms:ar när rödfärgen tar slut. Han är den som håller ställningarna helt enkelt och kommer att fortsätta med det. Precis som vanligt.

Lassas Byggnadsvård har sedan starten 2006 utfört bland annat restaureringsarbeten på tre av de sju Världsarvsgårdarna i Hälsingland samt på en mängd byggnadsminnesförklarade byggnader.

Det är arbeten vi är mycket stolta över och med Johansson & Karlsson som nya ägare ser vi stor potential att bygga vidare på den vision vi har om att bli det självklara valet vid renoverings- och restaureringsarbeten av gamla byggnader i hela Södra Norrland. 

Detta är alltså fantastiska nyheter för oss, och vi hoppas att ni alla nuvaranade och blivande kunder blir med oss på resan!

Har du frågor? Mejla gärna Patrik.